När man inte har plats för sina nyförvärvade växter får man helt enkelt möblera om så det passar. Är det inte så man gör? Eller?
 
Innan stog här sockerlådorna med lite ljuslyktor, någon blomma och en gammal saftflaska med en ljusslinga i. Jag har aldrig riktigt tyckt det blivit så bra, så nu fick de flytta, passande nog. Kryddorna och tomaten fick flytta upp med en groda på en av stolarna till matbordet.
 
 
 
Bort till andra änden fick lådorna flytta tillsammans med övervintrade pelargoner, som vissa av dom ser lite taniga ut. Vissa av sakerna, såsom ställningen i mitten samt blompidestalen vet jag inte riktigt vart jag ska göra av, så de fick stå kvar... Den sketna palmen mår plötsligt väldigt bra nu när den fick komma ut, till skillnad från när den stog inne. Tog ut den för att den skulle slängas men nu får den väl hänga kvar en veva till.
 
 
 
 
Till den här altanen drömmer jag om ett gammaldags runt rottingbord med glasskiva och rottingfotöljer till, å vad snyggt det skulle va! Undrar bara vart man hittar ett.
 
Må gott!
/Marie
Uterum,